Verkami

El projecte de Carles Solà està recollint el suport econòmic a través de la plataforma de crowdfunding Verkami. Entra aquí http://www.verkami.com/projects/2260-corresponsals-de-les-migracions/widget_landscape

On aniran les vostres aportacions?

Les vostres aportacions serviran per nodrir les dues grans fases del projecte. La primera consistirà a traduir l’original Couvrir les migrations, publicat per l’editorial De Boeck, i procedir a l’adaptació al context català. Respecte a l’edició en francès, el llibre s’ampliarà amb articles de periodistes i reconeguts/des professors/es universitaris que treballen la cobertura medià- tica de les migracions. A més, s’afegiran eines d’àmbit català i espanyol, amb nous exemples de bones pràctiques periodístiques –algunes es recolliran en un DVD que es brinda com a re- compensa-, amb bibliografia actualitzada i recomanacions d’entitats professionals. La nova versió del llibre comptarà amb pròlegs de la prestigiosa politòloga francesa Catherine Wihtol de Wenden i de mi mateix, Carles Solà.

Amb la publicació de la versió en català del llibre, Corresponsals de les migracions. La co- bertura informativa d’un fet global, iniciarem la segona fase del projecte. En col·laboració amb les universitats i entitats implicades, realitzarem un programa de tertúlies periodísti- ques sobre el rol dels mitjans en la cobertura de les migracions, comptant amb l’experiència de periodistes que treballen a Catalunya, i també amb periodistes que treballen als anome- nats països del Sud. Els tallers formatius audiovisuals permetran completar aquests debats amb sessions més pràctiques, a càrrec de professionals com ara Carles Solà i d’altres perso- nes expertes del Periodisme i del fenomen migratori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s