Presentem el llibre Corresponsals de les migracions

corresponsals_cartell1_petitEl gran dia ha arribat, la guia imprescindible per a periodistes és una realitat palpable. L’adaptació al context català i espanyol de l’obra de Jean Paul Marthoz, Couvir les migrations, es pot trobar ja a les llibreries. Voldríem convidar-vos a la presentació del nou llibre Corresponsals de les migracions. La cobertura informativa d’un fet global (2013) que tindrà lloc el pròxim dia 23 de gener a les 18:30h al Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10, Principal, Barcelona). El propi autor viatjarà des de Bèlgica per a l’ocasió.

Qui participarà en la presentació?
•L’autor, el periodista belga i professor de Relacions Internacionals, Jean-Paul Marthoz•El director del programa Tot un món TV3), Carles Solà•La periodista Alícia Oliver, de la Comissió de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya

La presentació inclou un debat amb periodistes i representants d’organitzacions de drets humans dinamitzat per la periodista Marta Muixí. Hi sou totes benvingudes.

Quin és el contingut del llibre?

Corresponsals de les migracions és una guia per a periodistes i persones interessades en un millor tractament informatiu del fet migratori. L’obra aborda temàtiques oblidades com ara les migracions Sud-Sud o proposa recomanacions per evitar estereotips i visions paternalistes. L’obra inclou articles d’experts com ara Xavier Giró (UAB), o els periodistes Diego Salazar i Sandra Camps.

Ajudeu-nos amb la difusió!

El llibre ja està disponible per adquirir-lo en paper aquí al web de Pol·len Edicions http://www.pol-len.cat/products/corresponsals-de-les-migracions i en breu a llibreries. Ajudeu-nos a fer tota la difusió que pugueu a Twitter @Corresponals_m @pol_lenedicions o a Facebook (Pol·len Edicions).

Fins dimecres, doncs! Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s