Una benvinguda al bloc vinculat al llibre Corresponsals de les migracions

Benvinguts/des a aquest bloc de debat al voltant de com el periodisme pot abordar les migracions: 

Des d’avui mateix difondrem bones i males pràctiques periodístiques, recursos i enllaços interessants del llibre Couvrir les migrations, de Jean-Paul Marthoz, una obra imprescindible per a professionals del periodisme i de les migracions.

El periodista Carles Solà va topar amb aquest llibre i el seu autor en unes jornades celebrades al Marroc sobre migracions Sud-Sud i periodisme i va decidir que volia portar aquest llibre a Catalunya. Doncs bé, el propòsit s’ha fet realitat.

Avui comença la campanya per aconseguir el finançament necessari per a editar en català i adaptar l’obra Couvrir les migrations al portal de micromecenatge Verkami, pitgeu aquí per accedir-hi i fer la vostra aportació.

El projecte, liderat pel periodista de TV3, pretén obtenir el finançament necessari per tirar endavant un projecte que fusiona el Periodisme i les Migracions. Si s’aconsegueix, s’editarà el llibre al català, que tindrà per títol Corresponsals de les migracions. La cobertura informativa d’un fet global i es realitzaran tertúlies periodístiques al voltant d’aquestes dues temàtiques. El llibre serà editat per l’editorial Pol·len Edicions.

Gràcies per seguir-nos,

Equip de Corresponsals de les migracions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s